Kort om meg og mine

I London i vår så vi mot himmelen, og der så vi...

Litt om...

Det er mye å henge fingrene i for tiden. Det pusses opp og mye annet som skjer. 

Eldstejenta er nå lærling. Hun er blitt voksen (selv om hun alltid vil være jentungen for oss) og ser ut til å trives med valg av yrke. Hun har også fått seg kjæreste: en grei fyr som gjør henne glad (I allefall ser det slik ut for meg). Hun er virvelvinden og solstråla. 

Mellomste guttungen er nå faktisk talt i de voksnes rekker. Han gjør sin plikt og ser ut til å trives med det. Hva han blir til slutt vil tiden vise, men jeg håper han får mange gode opplevelser og erfaringer på veien og at han til slutt lander på noe han vil trives med

Minsten er ikke så liten lenger, men han er fortsatt minsten og det vil han alltid være. Nå går han siste året på ungdomsskolen og det blir spennende å se hva han kommer til å peile seg inn på av yrkesvalg Han er godgutten og gledesdprederen.

Pappen og bonuspappen er en og samme person. Han er turgåeren vår og gruser oss andre i turgåing😊

Mammaen er meg som har laget denne siden. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg og mine.

Jeg har fått tildelt den beste familen og er glad for det, for jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten flokken min <3

Jeg er også så heldig å jobbe på en arbeidsplass hvor det er mange gode kollegaer og hvor jeg har fått prøve meg på mange varierte oppgaver. Alt jeg har blitt satt til har vert lærerikt og kjekt. Jeg har lært hvor jeg trives best og blomstrer mest og hvor jeg opplever valgene som må tas som vanskelige. Jeg har stor respekt for mennesker som er i yrker hvor vanskelige valg må tas hele tiden og hvor oppgaver som er viktige må velges vekk for å få utført jobben sin. Jeg liker meg best når jeg får utvikle meg, lære nye ting og bli bedre på det jeg gjør. Det opplever jeg at jeg gjør når jeg er ute å skrur, men også når jeg er med på å planlegge jobbene som skal gjøres... jeg har mange kunnskapsrike kollegaer som inspirerer og utfordrer meg... jeg er heldig sånn

Ja... åsså er jeg en liten smule nysgjerrig, så jeg har en tendens til å rote meg opp i kurs og skole... jeg vet ikke helt hva jeg vil bli utover å være elektriker, men jeg kan utforske meg selv og menneskene rundt meg, hvordan vi virker på hverandre, hva jeg kan bidra med for at det skal bli litt bedre og hva jeg kan bidra med for at vi skal få det litt bedre.... men i det store og hele er det en ren egoistisk handling hvor jeg sitter igjen med en god følelse hver gang jeg har lært noe nytt, har levert inn en oppgave, har fått tatt del i og lært av andres tanker, hatt det kjekt og i tillegg fått noen studiepoeng :)